sâmbătă, 20 octombrie 2012

Jachete cu stil, pentru noul sezon

Mai este foarte putin timp pana cand vremea se va schimba, iar temperaturile vor fi din ce in ce mai reduse, motiv pentru care garderoba ta va trebui actualizata. Astfel, din sifonierul tau nu trebuie sa lipseasca jachetele cu stil ale acestui sezon.

INEDIT ti-a pregatit o paleta cromatica si de linie in trendul actual, pastrand totusi un accent retro, atat de caracteristic brandului. Astfel, la intrebarea “doresti sa iti reinoiesti garderoba pentru toamna?”, raspunsul INEDIT te orienteaza spre hainele care tin de cald, sunt confortabile, dar totodata pline de stil si elegante. Jachetele sunt categoric necesare pentru tinutele de toamna, completand un look personal si la moda.
Jachetele scurte INEDIT sunt create si gandite special pentru tine. Cambrate in talie prin cordon sau urmand linia corpului, jacheta se impune ca un “must” al garderobei tale. Combinatia de culori (magenta/gri/albastru sau camel/negru) se impleteste cu croiul aparent clasic dar novator prin taieturi. Tesaturile consacrate ca fiind clasice (boucle-ul chanel sau tesatura tip etno scandinav) sunt combinate cu stofe de lana uni, tocmai pentru a cre a un echilibru vizual. Versatile, jachetele se pot combina atat cu tinute pentru birou, cat si cu tinute pentru dupa-amiaza. Caracteristice pentru aceasta toamna sunt gulere usor supradimensionate, gulere tip tunica, dar si buzunarele aplicate din blana sau nasturii metalici.
Iar pentru el, INEDIT a pregatit o linie de outdoor decontractata cu accente insolite de linie si tesatura. Jacheta cadrilata sau din catifea impermeabilizata cu accente metalice (fermoare vizibile), devin piesa vedeta a garderobei masculine. Contrastele cromatice individualizeaza fiecare produs, conferindu-i originalitate dar si stil. Ca si jachetele feminine, jacheta lui este versatile, putand fi combinata cu o tinuta de birou sau purtata cu un jeans la o lunga plimbare romatica prin parc.
In toamna aceasta, INEDIT iti imbraca povestea de dragoste cu stil si originalitate. Noua colectie poate fi gasita in magazinele brandului si on-line pe ineditashion.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu