miercuri, 7 septembrie 2011

Toamna-iarna 2011

Noua colectie INEDIT si-a facut aparitia in magazinele brandului.

Colectia de toamna iarna 2011-2012 a brandului INEDIT se inspira din trecerea ireversibila a timpului.
Intitulata "Moirae", colectia povesteste despre trecerea timpului, tradusa in reinterpretarea liniilor clasice in tehnici si croiuri novatoare. Dramuita cu atentie, influenta military se impleteste cu eleganta eterna, obtinand astfel outifit-uri complete, din tesaturi pretioase, alese cu grija in raport cu paleta cromatica. Astfel colectia continua, pe de o parte, linia deja cunoscuta a brandului, iar pe de alta parte aduce in discutie linii si croiuri noi, toate gandite pentru nevoia de imagine a clientului INEDIT. Creatiile vestimentare, atat in garderoba feminina cat si in cea masculina, vorbesc despre eleganta mereu surprinzatoare a clasicului reinterpretat.
INEDIT ofera o propunere ingenioasa de imagine cu aceasta colectie, rezultat al unui indelung studiu inceput cu cateva sezoane in urma, propunere menita sa solutioneze problemele unei garderobe fashioniste: orice piesa vestimentara din colectie, indiferent daca este independenta sau apartine unui costum poate permuta o alta, oferind astfel un nou look. Intre modernul reprezentat de tehnologie si uzanta accesoriilor si clasicul ilustrat de aspectul vintage al colectiei, INEDIT povesteste despre un personaj fabulos, regasit in fiecare colectie intr-o noua stare a sa. Pentru aceasta toamna, varsta personajului INEDIT este varsta excelentei si a rafinamentului, ilustrat de tesaturi elegante, de traditie pentru o imagine de succes. Si chiar daca Anne Wintour vorbea despre o teama generala a consumatorului de moda in ceea ce priveste noutatea unei imagini vestimentare, consumatorul de INEDIT nu se teme sa mixeze in vestimentatia sa culori savante si surse de trend atent documentate. Colectia INEDIT revine asupra valorilor fundamentale ale brandului oferindu-le o noua perspectiva artistica, destinata si dedicata clientului brandului, aflat mereu in cautare de nou si... inedit.

Se poate spune ca hainele INEDIT vorbesc. Isi spun propria poveste. Sau o intregesc pe cea a purtatorului. Dar indiferent de context, a fi INEDIT reprezinta un nou pas catre libertatea de miscare, cautata mereu in fiecare imagine vestimentara abordata.

Un comentariu: