miercuri, 2 martie 2011

inedit forever fashion

Spectacolul din această seară, a umplut până la refuz sala Teatrului de Nord din Satu Mare. Dacă anul trecut au urcat pe scena teatrului diverse personalităţi ale oraşului, în acest an, organizatorii au pregătit o surpriză INEDIT(ă) pentru doamnele şi domnişoarele prezente la lansarea noii colecţii de modă.
Spectacolul Inedit Forever Fashion a început cu defilarea câtorva bărbaţi “buni” ai urbei noastre. „Top al preferinţelor vizuale feminine”, a citat moderatoarea show-ului, Marina Almăşan Socaciu, la această prezentare, adică „nişte bărbaţi super, cu o ofertă de unul şi unul”.Red Carpet
pictures
Colecţia de primăvară-vară, intitulată "Reflections" aduce o noutate. Materialele din care sunt confecţionate hainele sunt naturale, o tendinţă pe care o urmează marile branduri europene. Astfel, colecţia cuprinde piese vestimentare confecţionate din materiale naturale şi din ţesături vegetale, evitându-se sinteticul, iar croiul este unul matur, cu piese vestimentare aparent clasice, dar extrem de elaborate din punct de vedere al tehnicilor de tratare a conceptelor vestimentare.Tot în această seară a fost lansată şi colecţia de tineret a brandului INEDIT , intitulată NDT şi inspirată din istoria revoluţiilor europene.
A fost prezentată şi pre-colecţia de toamnă iarnă, având ca sursă de inspiraţie mitologia greacă, intitulata "Moirae".

Paula Seling, Radu Bucura şi Ovi au transmis mesajele lor de susţinere brandului INEDIT pentru lansarea noii colecţii. Şi în 2011, INEDIT continuă colaborarea cu echipa României care ne va reprezenta la Eurovision, asigurând ţinutele oficiale pentru acest eveniment. Astfel, în această seară a fost lansată ţinuta oficială a echipei României agreată de organizatorii Eurovision pentru competiţia de la Dusseldorf, Germania.


Reprezentanţii României la Eurovision, Hotel FM, au susţinut pentru prima oară în Satu Mare un recital, moment care a încheiat spectacolul Inedit Forever Fashion, lansarea unei noi colecţii de primăvară-vară 2011.