sâmbătă, 20 februarie 2010

INEDIT Happy Fashion

Luni 1 martie 2010, orele 19.00, Sala Teatrului de Nord din Satu Mare, brandul INEDIT va invita la spectacol. Pentru ca suntem la inceput de primavara, in ziua in care Pamantul este cel mai fericit, va propunem o insolita abordare a fericirii, iubirii si sperantei: INEDIT Happy Fashion, 2 ore de moda, muzica si surprize. Evenimentul graviteaza in jurul noii colectii INEDIT, primavara/vara 2010, dar aduce in discutie si lansarea colectiei de tineret a Liceului de Arte "Aurel Popp", precum si lansarea colectiei proprii de tineret.
Partenerii acestui eveniment sunt: Liceul de Arte "Aurel Popp" si Teatrul de Nord.
Colaboratori: Salon Expressive by Eva Czikai, Lola Schifor, Trust Models si Gaby's Models.
Parteneri media: TV Samtel, Nord Vest TV si Szatmari Hirlap.
Biletele s-au pus deja in vanzare la magazinul de pe strada Vanatorilor 11 sau on-line pe www.confectii.com. Pretul unui bilet: 20 lei.

2 comentarii:

  1. Buna ziua,
    As dori sa aflu cum pot comanda o rochie din colectia spring -summer 2010, avand in vedere ca pe siteul inedit on-line nu a fost adaugata.Mentionez ca sunt din Bucuresti,localitate unde din cate stiu nu aveti un magazin reprezentant.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Colectia de primavara/vara 2010 va putea fi achizitionata de pe site-ul on-line din momentul in care produsele vor fi in vanzare. Acest lucru se va face gradual, putandu-va bucura de suprizele brand-ului nostru in fiecare zi. Pentru Bucuresti, va propunem sa vizitati magazinul Visafi de la Vitan(fostul complex agro-alimentar, la parter). Va multumim mult pentru atentia acordata brandului nostru si va dorim o primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere