duminică, 20 iulie 2008

MISS MODEL OF THE WORLD 2008

Sâmbătă seara a avut loc marea finală naţională a concursului de frumuseţe Miss Model of the World. Evenimentul s-a desfăşurat în spatele hotelului Dana I, începând cu ora 20.30, într-un cort “high-life”. Pe lângă organizatori, sponsori şi parteneri media, a participat şi publicul sătmărean într-un număr foarte mare.
După 10 zile de pregătiri intense, din cele 20 de concurente s-au ales cele două finaliste. Fetele vor pleca în China în toamnă pentru a participa la Miss Model of the World Globe. Astfel, România va fi reprezentată de Cristina Vaştag din Satu Mare, iar în numele Republicii Moldova va participa Cătălina Pădulescu din Ploieşti.

Inedit a prezentat o colectie de rochii de party, evening & gala, aparitie perfecta in cadrul unui eveniment cu ambitii de "event of the year". A fost o experienta inedita pentru noi, deoarece pentru prima data in istoricul prezentarilor de moda, creatiile au fost purtate de catre concurente si nu de catre manechine profesioniste. Nota de originalitate a fost continuata in cadrul prezentarii rochiilor de seara din cadrul concursului, cele 21 de tinute de gala fiind asigurate integral de catre Inedit.Cele doua finaliste in tinute "Inedit"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu